maandag 25 februari 2008

Blote benen!



Het is nog steeds februari....Na 3000 km in mijn autootje in 1 week tijd werd het zondagmiddag tijd voor een ritje. Met lange mouwen en een lange fietsbroek toog ik op weg na een stevige maaltijd....die viel wat zwaar....maar ja, het is tenslotte zondag en dan eten we goed.
Die lange mouwen vond ik wel lekker en die kunnen we altijd nog opstropen...maar die lange broek werd na een kwartier al erg warm.

Dus, UIT die Broek en lekker met blote benen verder. Dat zijn van die dingen die zo lekker zijn; de zon op je benen, ook al is het nog februari. Tja, als je dan een gemeen doorn takje niet ziet, omdat er nog geen blaadjes aan zitten en het takje niet opvalt tegen de achtergrond dan krijg je nare schrammen. Van die schrammen die zo heerlijk branden. Waarvan je je na 10 minuten afvraagt, of dat takje nou echt de oorzaak kan zijn? Als je dan even langs je been kijkt en je ziet wat bloed, dan weet je weer wat mountainbiken is met blote benen. De eerste schrammen van 2008. Haha.
Al met al een lekker ritje, maar er is nog wel veel werk te verrichten voor de eerste wedstrijd. En we weten inmiddels ook dat we weer op 11 maart in Cavaillon mogen aantreden voor de hervatting van de opleiding. We beginnen met BMX, de baan en wielrennen.
Oh ja, de Tour du Haut Var was ook nog in Draguignan. Veel spektakel, weinig sfeer! Sorry!

Geen opmerkingen: